Salta

Mer om våra produkter

Upptäck varför Salta Pizza är det bästa valet för en autentisk argentinsk smakupplevelse!Argentinsk pizza med vår egen argentinska mozzarella

Upplev den autentiska argentinska smaken med vår exklusiva mozzarella. Unik i Sverige och endast tillgänglig på Salta Pizza.

På Salta Pizza för vi Argentina till varje tugga med vår argentinska mozzarella. Med en oöverträffad smak och krämig textur tillför vår mozzarella en distinkt touch till våra pizzor, vilket skapar en unik gastronomisk upplevelse som du inte hittar någon annanstans i Sverige.

Argentinsk chimichurri

Upptäck den autentiska smaken av argentinskt chimichurri, en mångsidig krydda som förvandlar varje rätt till en delikatess.

På Salta Pizza tar vi den argentinska smaken till en annan nivå med vår Mancillas Chimichurri, det äkta argentinska chimichurri. Även om det traditionellt sett förknippas med grillat kött är det också ett perfekt tillbehör till våra pizzor och empanadas. Vår chimichurri, tillverkad med färska örter och noggrant utvalda kryddor, ger varje tugga en fräsch och smakrik touch som tar dig direkt till de livliga gatorna i Argentina.


Nyfiken på hemligheten bakom äkta argentinsk chimichurri? I Argentina handlar allt om att dela med sig, så här delar vi med oss av receptet till en äkta chimichurri.

Argentinska empanadas

Upptäck våra hantverksmässigt tillverkade empanadas, trogna den argentinska traditionen och med äkta smaker som tar dig till gatorna i Buenos Aires.

Våra empanadas är en hyllning till passionen för argentinsk mat. Varje en är noggrant tillverkad med de bästa ingredienserna och enligt traditionella recept som har förts vidare från generation till generation. Från den klassiska köttfyllningen till mer kreativa alternativ, som ost och tomat, varje tugga är en unik upplevelse som för dig närmare en bit av Argentina.